Ingrediencie
200 g chudého mletého mäsa bez kostí a kože (jahňacie, kuracie, hovädzie alebo morčacie) • 1 stredne veľká mrkva (50 g) • 2 veľké zemiaky (200 g) • ½ stredne veľkej cukety (50 g) • 1-2 čajové lyžičky oleja na varenie • 1 polievková lyžica oleja • 4 odmerky Neocate LCP
Postup (doba prípravy cca 40 minút)
- Mrkvu a cuketu olúpeme a nastrúhame.
- V panvici zohrejeme olej a zeleninu na miernom ohni dusíme do mäkka.
- Pridáme mäso a restujeme do zhnednutia.
- Zmiernime plameň a dusíme po dobu desiatich minút.
- Medzitým si olúpeme a nakrájame zemiaky, vložíme ich do malého hrnca s vodou a varíme, kým nie sú veľmi mäkké.
- Zlejeme vodu a zemiaky roztlačíme s olejom.
- Do mäsovej zmesi vmiešame Neocate LCP.
- Na mäsovú zmes rozprestrieme roztlačené zemiaky. Podľa potreby zriedime konzistenciu a podávame.